Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες Προβλέψεις 2017

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2017

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΠΕΜΠΤΗ 1.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, αν δεν θέλετε να έρθετε σε ρήξη με τα άτομα που αγαπάτε. Προσοχή στις καινούργιες συνεργασίες, γιατί μπορεί τα πράγματα να μην είναι ακριβώς αυτό που δείχνουν.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ  ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η διάθεση σας θα είναι αρκετά ανεβασμένη και η μέρα φαίνεται πως υπόσχεται  πολλά. Πολύ κινητικότητα και επαφές με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος θα σας χαρίσουν ευχάριστες στιγμές.


ΣΑΒΒΑΤΟ 3.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η ένταση και οι διαμάχες που θα υπάρξουν στο οικογενειακό περιβάλλον θα σας αναστατώσουν και θα σας γεμίσουν με άγχος... Με υπομονή και διπλωματία μπορεί να ξεπεραστεί η όποια κρίση.


ΚΥΡΙΑΚΗ 4.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσοχή στη διατροφή σας!  Χαλαρώστε και κάντε πράγματα που θα καλυτερεύσουν την εξωτερική σας εμφάνιση. Ταχτοποιήστε εκκρεμότητες.


ΔΕΥΤΕΡΑ 5.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΖΥΓΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αρκετά απαιτητικοί και ιδιόρρυθμοι γίνονται οι συνεργάτες στη δουλειά σήμερα. Κάντε υπομονή και μην οξύνετε τις καταστάσεις. Προς το βράδυ η πίεση που θα νιώσετε θα είναι αρκετά έντονη...


ΤΡΙΤΗ 6.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι, ώστε να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που θα προκύψουν με το συγγενικό σας περιβάλλον, αποφεύγοντας τις φασαρίες.


ΤΕΤΑΡΤΗ 7.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ -  ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ταλαιπωρήστε αρκετά από συμφωνίες που έγιναν στο παρελθόν κάτω από δύσκολες συνθήκες. Περισσότερη προσοχή συνιστάται στα καινούργια ξεκινήματα, για να μην δημιουργηθούν στο μέλλον προβλήματα.


ΠΕΜΠΤΗ 8.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

(ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΔΙΑ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 6/2/2017)

Τα άστρα σήμερα φέρνουν επαγγελματικές ίντριγκες στο προσκήνιο. Πρόσωπα σας συκοφαντούν και σας εμπλέκουν σε περίεργες ιστορίες.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  9.6.2017 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ)

Βρείτε διεξόδους διαφυγής από μια πιεστική καθημερινότητα! Ίσως θα πρέπει να βρείτε χρόνο για το ταίρι σας, να τονώσετε τη σχέση σας. Αγνοείστε με ψυχραιμία κάποια σχόλια του συντρόφου σας για κάποια παλιά λάθη σας.


ΣΑΒΒΑΤΟ 10.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσοχή στους παράνομους δεσμούς!!! Τα κρυφά έρχεται η στιγμή που θα έρθουν στην επιφάνεια και θα σας αναγκάσουν να έρθετε αντιμέτωποι με καταστάσεις!


ΚΥΡΙΑΚΗ 11.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η προώθηση των στόχων σας θα αποδώσει άμεσα! Επειδή κινδυνεύετε να πέσετε θύμα υπονόμευσης, κρατήστε τα σχέδια σας μυστικά.


ΔΕΥΤΕΡΑ 12.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Παρεξηγήσεις και εντάσεις, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Κάντε υπομονή και ρίξτε τους τόνους. 


ΤΡΙΤΗ 13.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σοβαρές ρήξεις και εντάσεις στον επαγγελματικό και στον αισθηματικό τομέα. Η ψυχρότητα που εκπέμπει το ταίρι σας θα σας γεμίζει με ανασφάλεια. Τα άστρα θα φέρουν εξελίξεις προς όφελος σας, και μάλιστα πολύ σύντομα. 


ΤΕΤΑΡΤΗ 14.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Λόγω του πλανητικού σκηνικού διακατέχεστε από φαντασία, πειθαρχημένη ευτυχώς, και να εκφράζετε δίκαιες απόψεις. Προσοχή στην υγεία σας, μην κάνετε καταχρήσεις.


ΠΕΜΠΤΗ 15.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις. Πάθος, έρωτας και δυνατή αγάπη με το ταίρι σας θα σας απογειώσουν…


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

(ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ 22/11/2017)

Η κατάσταση φαίνεται να έχει εξομαλυνθεί στη σχέση σας, όμως μια ξαφνική ένταση θα σας χαλάσει τη διάθεση και θα σας γεμίσει με άγχος για το μέλλον.. 


ΣΑΒΒΑΤΟ 17.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Πολύ κινητικότητα και τρέξιμο σήμερα στον επαγγελματικό σας χώρο. Η ασυνεννοησία με το ταίρι σας θα σας αποσυντονίσει κάπως. 


ΚΥΡΙΑΚΗ 18.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα άστρα σήμερα θα φέρουν καινούργιες γνωριμίες και ευκαιρίες, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα.


ΔΕΥΤΕΡΑ 19.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάντε θετικές σκέψεις και μη αφήνετε την καχυποψία να σας κυριεύσει. Μη δίνετε σημασία στις υπερβολές του σύντροφο σας. Αποφύγετε την γκρίνια, εάν δεν θέλετε να τον/την εκνευρίσετε.


ΤΡΙΤΗ 20.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα άστρα επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις στον αισθηματικό τομέα! Σύντομα θα υπάρξουν ανακατατάξεις και προοπτικές προαγωγής στην εργασία σας.


ΤΕΤΑΡΤΗ 21.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η σημερινή μέρα θα σας κάνει αρκετά κοινωνικούς, φιλικούς και χαρούμενους, αν και η κατάσταση στην σχέση σας θα αποτελεί μια μικρή πηγή ανησυχίας.  


ΠΕΜΠΤΗ 22.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η ψυχολογία και η σωματική σας κατάσταση φτιάχνει σιγά-σιγά. Αρχίζει και επικρατεί ισορροπία στις σχέσεις σας, ενώ τα επαγγελματικά σας ανεβαίνουν θεαματικά.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Πάρτε δραστικές αποφάσεις, όσον αφορά  τα οικονομικά σας. Φανείτε περισσότερο ειλικρινείς και υπεύθυνοι, αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα με σοβαρότητα. 


ΣΑΒΒΑΤΟ 24.6.2017 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ)

Υπάρχει πιθανότητα να νιώσετε πίεση και εσωτερική αναταραχή. Το πλανητικό σύστημα σήμερα θα φέρει μικροπροβλήματα και συγκρούσεις. Άγχος και στρες σας πιέζουν υπερβολικά.


ΚΥΡΙΑΚΗ 25.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μέρα με έντονη συναισθηματική φόρτιση η σημερινή, αναφορικά με ζητήματα οικογένειας, με την στενότερη ή ευρύτερη σημαία. Σταθείτε στο πλευρό των δικών σας ατόμων που σας έχουν ανάγκη!


ΔΕΥΤΕΡΑ 26.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα που θα φέρουν σημαντικές και θετικές αλλαγές στο άμεσο μέλλον. Χαλαρώστε και ζήστε ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας.


ΤΡΙΤΗ 27.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μη δίνετε σημασία στις απαιτήσεις των άλλων και αποφύγετε εκνευρισμούς και εντάσεις. Κοιτάτε την δουλειά σας, γιατί τα άστρα σας ανοίγουν καινούργιους ορίζοντες.


ΤΕΤΑΡΤΗ 28.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Και σήμερα κάτι θα υπάρξει σε οικογενειακό επίπεδο που θα σας χαλάσει τη διάθεση και θα σας φέρει στα άκρα! Αποφύγετε εντάσεις και προσπαθήστε με ηρεμία και αυτοσυγκράτηση να βάλετε το νερό στο αυλάκι.


ΠΕΜΠΤΗ 29.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η φαντασία και πραγματικότητα δύσκολα ξεχωρίζουν σήμερα. Μην υπογράφετε  συμβόλαια και μην ξεκινάτε καινούργιες συνεργασίες, εάν δεν έχετε μελετήσει καλά κάθε ενδεχόμενο.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ευνοούνται  αποφάσεις που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σας! Τα άστρα είναι πολύ θετικά απέναντι σας. Κάντε όμως καλά μελετημένες κινήσεις!


ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Cancer
Sun in Cancer
4 degrees
Leo
Moon in Leo
21 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
3 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ