Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες Προβλέψεις 2017

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2017

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΠΕΜΠΤΗ 1.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Υπάρχει δυσκολία στην επικοινωνία στον αισθηματικό ή στον επαγγελματικό σας τομέα. Αποφύγετε συγκρούσεις και εντάσεις με τον σύντροφο σας.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ  ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα καλείστε να πάρετε αποφάσεις που αφορούν εκκρεμείς υποθέσεις από το πρόσφατο παρελθόν. Κάποια θέματα πρέπει να κλείσουν οριστικά για να ανασάνετε!


ΣΑΒΒΑΤΟ 3.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αποφύγετε εντάσεις, διαμάχες και λογομαχίες που δεν έχουν ουσία! Μην διογκώνετε τα πράγματα χωρίς λόγο γιατί στο τέλος οι μόνοι ζημιωμένοι θα είστε εσείς.


ΚΥΡΙΑΚΗ 4.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Μην αναλαμβάνετε ευθύνες που θα είναι δύσκολο να αντεπεξέλθετε αργότερα.


ΔΕΥΤΕΡΑ 5.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΖΥΓΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσοχή στον τρόπο που χειρίζεστε οικονομικά ζητήματα. Χρειάζεται περισσότερη υπευθυνότητα και προγραμματισμός, για να μην δυσκολευτείτε αργότερα. 


ΤΡΙΤΗ 6.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η αναποφασιστικότητα σας αρχίζει να κουράζει τους γύρω σας.  Σκεφτείτε καλά τι θέλετε να πετύχετε και βάλτε στόχους και προγραμματισμό στη ζωή σας.


ΤΕΤΑΡΤΗ 7.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ -  ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα άστρα  ευνοούν τις κοινωνικές επαφές και αποδράσεις! Θα έχετε ευχάριστες αλλαγές στις σχέσεις σας. Η ευτυχία χτυπά την πόρτα σας!


ΠΕΜΠΤΗ 8.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

(ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΔΙΑ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 6/2/2017)

Είστε ανάμεσα σε δύο σχέσεις, αλλά όχι για πολύ. Μόνοι σας βγαίνετε από το αδιέξοδο και επιλέγετε την σχέση που σας κάνει να νιώθετε καλά!


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  9.6.2017 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ)

Ερωτικά θα νιώθετε σαν σε αναμμένα κάρβουνα, ανήμποροι να αντισταθείτε στο πεπρωμένο σας. Μακροχρόνιες σχέσεις κινδυνεύουν να διαλυθούν…


ΣΑΒΒΑΤΟ 10.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προχωρήστε σε αλλαγές στα επαγγελματικά σας, υπογράψτε συμβόλαια αλλά απαιτήστε, οι όροι να είναι ακριβώς όπως επιθυμείτε!!!


ΚΥΡΙΑΚΗ 11.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η επαγγελματική σας ζωή γίνεται όλο και πιο απαιτητική, αλλά εσείς έχετε αρκετή ενέργεια και θετική διάθεση. Ο δρόμος είναι ανοιχτός μπροστά σας!


ΔΕΥΤΕΡΑ 12.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ευνοούνται  οι αποφάσεις που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σας. Τα άστρα είναι πολύ θετικά απέναντι σας και το πεπρωμένο σας περιμένει...


ΤΡΙΤΗ 13.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Χαλαρώστε από την καθημερινότητα και κάντε πράγματα που σας ανεβάζουν ψυχολογικά. Μπορεί να αφορούν και παρεμβάσεις αναφορικά με την εξωτερική σας εμφάνιση.


ΤΕΤΑΡΤΗ 14.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι δισταγμοί και οι φοβίες που σας καταλαμβάνουν από καιρό σε καιρό θα πρέπει να καταπολεμηθούν! Πρέπει να είστε αποδοτικοί και πειστικοί και θα λάβετε αυτά που επιθυμείτε.


ΠΕΜΠΤΗ 15.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αυταπάτες μπερδεύουν τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Προσοχή στις εξαπατήσεις! Πιθανόν να έχετε κάποιες χρηματικές κυρίως απώλειες…


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

(ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ 22/11/2017)

Μην αφήσετε την απαισιοδοξία σας να χαλάσει το κέφι των ανθρώπων που σας αγαπάνε. Με θετική διάθεση μπορείτε να περάσετε υπέροχα μεταξύ των αγαπημένων σας.


ΣΑΒΒΑΤΟ 17.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η ατμόσφαιρα είναι γίνει λίγο βαριά, κυρίως στον αισθηματικό τομέα, από προβλήματα που επανέρχονται στο προσκήνιο. Μην αφήνετε τα μικρά και ανούσια να αποκτούν διάσταση…


ΚΥΡΙΑΚΗ 18.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Επιχειρήστε να επικοινωνήσετε με φίλους  και να περάσετε όμορφες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα. Αποφύγετε παρεξηγήσεις και διαπληκτισμούς.


ΔΕΥΤΕΡΑ 19.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Με θετική διάθεση και πολύ ενέργεια ξεκινάει η βδομάδα σας, αλλά δεν θα πρέπει να παρασυρθείτε και να κάνετε απερίσκεπτες κινήσεις.


ΤΡΙΤΗ 20.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον ερωτικό τομέα για τους ελεύθερους θα σας απογειώσουν. Κάντε όμως σωστή επιλογή ερωτικού συντρόφου, γιατί οι εποχές είναι απατηλές…


ΤΕΤΑΡΤΗ 21.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι λογομαχίες θα είναι εις βάρος σας, αν γίνετε προκλητικοί, σε όποιο τομέα της ζωής σας αφήσετε να ξεσπάσουν! Με ηρεμία μπορεί να λυθεί κάθε ζήτημα.


ΠΕΜΠΤΗ 22.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα σας κουράζουν, με αποτέλεσμα να ξεσπάτε τα νεύρα σας στον/στην σύντροφο σας. Χαλαρώστε και μην επιβαρύνετε περισσότερο την κατάσταση.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσοχή στις εξαπατήσεις! Οικονομικές παγίδες είναι πολύ πιθανές, και εάν κινηθείτε χωρίς περίσκεψη, κινδυνεύετε να μετρήσετε σημαντικές απώλειες.


ΣΑΒΒΑΤΟ 24.6.2017 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ)

Μια έξοδος με καλούς φίλους, θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας γεμίσει ενέργεια. Κάντε και κάτι για τον εαυτό σας και τα πρόσωπα που αγαπάτε!


ΚΥΡΙΑΚΗ 25.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έντονα προσανατολισμένη θα είναι η μέρα σας σε ζητήματα οικογένειας και σπιτιού. Κάποιες εκκρεμότητες θα πρέπει να ρυθμιστούν και σημαντικές αποφάσεις να παρθούν!


ΔΕΥΤΕΡΑ 26.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ένα ανώδυνο φλερτ μπορεί να πυροδοτήσει ζήλιες από την πλευρά του/της συντρόφου σας. Προσέξτε περισσότερο τις κινήσεις σας και μη δίνετε αφορμές.


ΤΡΙΤΗ 27.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα νιώσετε πιεσμένοι λόγω κάποιων εμποδίων ή καθυστερήσεων που παρουσιάζουν οι δουλειές σας. Κάποιοι ίσως αργήσουν να εκτιμήσουν το έργο σας. Η υπομονή όμως πάντα αμείβεται!


ΤΕΤΑΡΤΗ 28.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Νιώθετε ότι είστε έτοιμοι να δράσετε! Προσοχή όμως τις εξαπατήσεις!!! Οι βιαστικές κινήσεις και τα απατηλά όνειρα μόνο προβλήματα φέρνουν….


ΠΕΜΠΤΗ 29.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Επιβραδύνετε τους καθημερινούς σας ρυθμούς και μην κάνετε πολλά πράγματα παράλληλα, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος υπερκόπωσης. Φροντίστε τον εαυτό σας και ασχοληθείτε μόνο με τα επείγοντα.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η υιοθέτηση εγωιστικής ή ωφελιμιστικής συμπεριφοράς στην επιδίωξη των στόχων σας, θα σας οδηγήσει σε αδιέξοδα. Ζυγίστε καλά τις προοπτικές σας και κινηθείτε προσεκτικά, χωρίς να βλάψετε τους γύρω σας.


ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Cancer
Sun in Cancer
3 degrees
Leo
Moon in Leo
7 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
2 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ