Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες Προβλέψεις 2017

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2017

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΠΕΜΠΤΗ 1.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Βρείτε διεξόδους φυγής... Ίσως θα πρέπει να βρείτε χρόνο για το ταίρι σας, να τονώσετε τη σχέση σας. Αγνοείστε με ψυχραιμία κάποια σχόλια του συντρόφου σας για κάποια παλιά σας λάθη.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ  ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσοχή στους παράνομους δεσμούς! Το πλανητικό σύστημα θα σας μπλοκάρει συναισθηματικά σήμερα.


ΣΑΒΒΑΤΟ 3.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η προώθηση των στόχων σας θα σας αποδώσει. Επειδή κινδυνεύετε να πέσετε όμως θύμα υπονόμευσης, κρατήστε τα  μυστικά σας για τον εαυτό σας.


ΚΥΡΙΑΚΗ 4.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η παρέμβαση κάποιου τρίτου προσώπου δεν θα αποδώσει τα αναμενόμενα και δεν είναι καθόλου απίθανο μάλιστα να περιπλέξει τα πράγματα.


ΔΕΥΤΕΡΑ 5.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΖΥΓΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα επαγγελματικά σας ευνοούνται.  Μην κάνετε αρνητικές σκέψεις. Σύντομα θα απολαύσετε όμορφες στιγμές με τον σύντροφο σας!!


ΤΡΙΤΗ 6.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ελέγξτε το βάρος σας και μην αφήνετε τον εαυτό σας να υποκύψει σε πειρασμούς. Φροντίστε τόσο τη φυσική, όσο και και τη συναισθηματική ισορροπία σας!


ΤΕΤΑΡΤΗ 7.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ -  ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Απαλλαγείτε από εκκρεμότητες, ξεκουραστείτε και δώστε προσοχή στην υγεία σας. Αισθηματικά και οικονομικά προβλήματα σας φορτίζουν υπερβολικά…


ΠΕΜΠΤΗ 8.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

(ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΔΙΑ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 6/2/2017)

Οι καταστάσεις στη σχέση σας θα συνεχίζουν να σας φέρνουν σε δύσκολη θέση. Το ταίρι σας βρίσκεται σε αδιέξοδο και η ενοχλητική του γκρίνια σας φέρνει ένταση.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  9.6.2017 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ)

Σκεφτείτε θετικά και απολαύστε όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.  Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον ερωτικό τομέα θα σας απογειώσουν.


ΣΑΒΒΑΤΟ 10.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάντε οικονομίες, γιατί κάποιες απολαβές, πάνω στις οποίες είχατε ποντάρει, ίσως καθυστερήσουν. Η στενότητα των οικονομικών σας ανακόπτουν προσωρινά την πρόοδο σας. Αν όμως προσαρμοστείτε και μειώσετε περιττά έξοδα, δεν θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα.


ΚΥΡΙΑΚΗ 11.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ιδιαίτερα οξύθυμους σας βρίσκει η σημερινή ημέρα. Ελλοχεύει ο κίνδυνος καυγάδων με τα μέλη του σπιτιού σας ή το ταίρι σας.


ΔΕΥΤΕΡΑ 12.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το πλανητικό σύστημα σας ευνοεί! Βλέπετε όμως κάποιες φορές τα πράγματα μέσα από ροζ γυαλιά, κάτι που θα πρέπει να ελέγξετε. Επικοινωνήστε με φίλους, χαρείτε και διασκεδάσετε μέχρι πρωίας


ΤΡΙΤΗ 13.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τα  οικονομικά! Όσοι βρίσκεστε σε παράλληλη σχέση θα πρέπει να προσέχετε πάρα πολύ γιατί θα εκτεθείτε.


ΤΕΤΑΡΤΗ 14.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσοχή στα έξοδά σας, γιατί η μέρα είναι επικίνδυνη για οικονομικά ανοίγματα. Όσο για την αισθηματική σας ζωή, εκεί περνάτε μια όμορφη φάση με κατανόηση και αγάπη.


ΠΕΜΠΤΗ 15.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η ένταση σας αποπροσανατολίζει. Το άγχος και η καταπίεση προκαλεί γκρίνιες και υστερίες. Προσοχή στις οικονομικές απώλειες και τα ατυχήματα!


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

(ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ 22/11/2017)

Τα άστρα θα σας γεμίσουν με αναστολές και συναισθηματικές ανασφάλειες. Αποφύγετε οποιαδήποτε επένδυση ή σημαντική οικονομική–επαγγελματική συμφωνία, εάν δεν είστε απόλυτα σίγουροι για την ορθότητα των κινήσεων σας.


ΣΑΒΒΑΤΟ 17.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Φερθείτε με διπλωματία στις επαγγελματικές σας σχέσεις και δώστε προσοχή στη διατροφή σας. Οικονομικά σκαμπανεβάσματα και συναισθηματικά μπερδέματα εν όψει…


ΚΥΡΙΑΚΗ 18.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα δεχτείτε προτάσεις και θα καλυτερεύσουν οι σχέσεις με το τους συνεργάτες σας. Τα άστρα εύνοια στα επαγγελματικά.Επανασύνδεση με έναν  σύντροφο σας από τα παλιά…


ΔΕΥΤΕΡΑ 19.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην εμπιστεύεστε τρίτους! Τα μυστικά σας θα διαρρεύσουν και θα εκπλαγείτε. Κάποιο πρόσωπο που προϋπήρχε στη ζωή σας θα επανέλθει σύντομα.


ΤΡΙΤΗ 20.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Φροντίστε να κάνετε κοινωνικές επαφές ή να φύγετε με φίλους ένα ταξίδι. Συζητήστε τα νέα σας σχέδια με ανθρώπους που εμπιστεύεστε και κλείστε νέες συμφωνίες.


ΤΕΤΑΡΤΗ 21.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η διάθεση σας είναι θαυμάσια σήμερα και οι κοινωνικές επαφές είναι στο επίκεντρο! Αφήστε για λίγο προσωπικά και επαγγελματικά προβλήματα στο περιθώριο και απολαύστε την μέρα.


ΠΕΜΠΤΗ 22.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία θα σας συναρπάσει! Απολαύστε τις στιγμές και γεμίστε τις μπαταρίες σας. Για κάτι μονιμότερο όμως το πλανητικό σκηνικό δεν είναι στο πλευρό σας…


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μείνετε για λίγο παρατηρητές και μην υπογράφετε συμβόλαια σήμερα, μέχρι να δείτε τι σας συμφέρει. Χρειάζεται πολύ καλή προετοιμασία, για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων…


ΣΑΒΒΑΤΟ 24.6.2017 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ)

Μη σπάτε τα νεύρα στους άλλους. Δώστε τέλος σε υποθέσεις που σας έχουν κουράσει. Αποφύγετε μπερδέματα, συγκρούσεις και εντάσεις. Προσοχή στις μετακινήσεις!


ΚΥΡΙΑΚΗ 25.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μπερδεμένοι ίσως νιώθετε σήμερα… Είναι από εκείνες τις μέρες που έχετε τα πάνω και τα κάτω σας, χωρίς ιδιαίτερη αιτία… Χαλαρώστε λίγο και μην κλείνεστε στον εαυτό σας.


ΔΕΥΤΕΡΑ 26.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εκτεθειμένοι οικονομικά  βρίσκεστε και καλά θα κάνετε να αποφύγετε συμφωνίες, δάνεια και περιττά έξοδα. Κάντε λιγάκι υπομονή και τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν σύντομα προς το καλύτερο.


ΤΡΙΤΗ 27.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια έξοδος με καλούς φίλους, θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας γεμίσει με ενέργεια. Κάντε και κάτι για τον εαυτό σας! Ευνοούνται  αποφάσεις που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σας.


ΤΕΤΑΡΤΗ 28.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η ψυχική κούραση που αισθάνεστε θα πρέπει να εκτονωθεί, για να μην α δημιουργήσει άλλου είδους προβλήματα. Κοινωνικοποιηθείτε και χαρείτε ανάλαφρες στιγμές με αγαπημένα φιλικά πρόσωπα.


ΠΕΜΠΤΗ 29.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δείτε τα πράγματα με άλλη ματιά και δώστε τέλος σε υποθέσεις που σας έχουν κοστίσει σε χρόνο και ενέργεια! Αποφύγετε συγκρούσεις και εντάσεις. Προσοχή στις μετακινήσεις.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα άστρα φέρνουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, κάτι που έτσι και αλλιώς είναι για σας συνηθισμένο... Κάτω από αυτές τις συνθήκες, αποφύγετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για την προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή.


ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Cancer
Sun in Cancer
3 degrees
Leo
Moon in Leo
7 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
2 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ